Garanties

Onze metaalhandel te Ede garandeert u het volgende:

Kwaliteit

Als ervaren en erkende metaalhandel te Ede garanderen wij kwaliteit in alle diensten die wij bieden. Het is voor ons uitermate belangrijk om deze kwaliteitsgarantie nauwkeurig na te streven. Wij onderscheiden ons hierdoor en het verschaft onze opdrachtgevers van een duidelijk verwachtingspatroon. Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten. Ons vaste klantenbestand weet precies waar ze aan toe zijn als zij met ons een samenwerkingsverband aangaat. Zij doet dit, omdat zij blind kan vertrouwen op onze doelgerichte, eerlijke en effectieve werkwijze. Gun uzelf deze kwaliteit en maak een afspraak.

Servicegericht

In het verlengde van onze kwaliteitsgarantie ligt onze persoonlijke servicegerichtheid. Wij zijn heel duidelijk in onze werkwijze en nemen de eisen en wensen van onze klanten als het absolute uitgangspunt van onze dienstverlening. Wij kiezen ervoor u zo goed mogelijk van dienst te zijn en u kunt ervan op aan dat als wij u iets beloven wij deze belofte steevast nakomen.

Goede en eerlijke prijzen

Bij ons wordt alles conform te normen van de metaalhandel gedaan. U betaalt nooit teveel en krijgt altijd de courante dagprijs voor uw metaal. Wilt u eerlijke en goede prijzen voor uw metaal? Neemt u dan contact op met onze metaalhandel te Ede.