Over ons

Uw metaalhandelaar te Ede heeft de ervaring en kennis in huis.

Metaal- en Oudijzer Rijssen is sinds jaar en dag een nationaal opererende metaalhandel uit Ede. Als metaalhandelaar te Ede halen wij al uw metalen door heel Nederland op. Wij kunnen kleine en grote partijen vervoeren. Wij doen dit voor zowel de zakelijke markt als voor particulieren. Heeft u metaal, ijzer, koper, aluminium, zink, staal en r.v.s.? Laat het ons weten. Wij halen het tegen een goede prijs voor u op.

Door onze kennis van zaken, snelle service en gedegen ervaring, hebben wij een groot vast klantenbestand weten op te bouwen dat kwaliteit en servicegerichtheid kiest als het aankomt op metaalverwerking. Wij kunnen ook de demontage voor onze rekening nemen. Dit doen wij door middel van slijpen of door branden. U bent bij ons voor al deze zaken aan het juiste adres.

Metaal- en Oudijzer Rijssen is een modern en efficiƫnt geleid metaalbedrijf met oog voor het milieu. Metaal dient op correcte wijze te worden verwerkt, en wij doen dit conform alle eisen en wetten die hiervoor gelden. Voor meer informatie over ons metaalhandel raden wij u aan contact op te nemen.